Utställning i Norrköping!


Idag har vi varit på utställning i Norrköping. Haha, bara att konstatera att Vilja inte håller samma klass som övriga shelties! Det var en han-valp och åtta tik-valpar. Vilja blev utsollad först :)

Jag vet inte men hon kanske behöver växa fram lite mer, sätta sig och få ordning på pälsen.. Det kanske går liiiiite bättre då, en gnutta iaf :) Men annars får jag nog skaffa en till hund om jag ska fortsätta med utställning för det är ju inte vidare kul att åka om man inte har något att komma med.. Men Vilja måste ju få ett CK.... Så tills dess får vi träla... Om den dagen kommer haha...


Det är ganska kul att titta på de andra som ställer ut. Man lär sig mycket och får bra tips på hur man ska göra! Jag är ju liksom total nybörjare på detta område... :) Och så fina de är en del av hundarna.. Helt fantastiska!!


Dagens kritik lyder:

Feminint välskuret huvud med bra detaljer. Tillräcklig benstomme. Något knappt vinklad fram och bak. Bra bröstkorg. Önskar mera hals. Normala rörelser. Utmärkt päls.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja - du ser... Det här med utställning är väldigt intressant. Förra helgen fick hon kritik för sina "något ljusa ögon". Idag fick hon "feminint välskuret huvud med bra detaljer". Förra helgen fick hon "dåligt pälsad". Idag fick hon "utmärkt päls"....... Visst är utställningsvärlden bara HELT FANTASTISK? Vilja är världens goaste och gladaste Sheltie och det kan ingen domare i hela världen ta ifrån henne!

Kram Mamsen

2009-08-16 @ 14:03:10
URL: http://mibisans.blogg.se/
Postat av: Gittan

Det var kul att ses igen i Norrköping!

Hon är så go och trevlig, Vilja!

Det är bara att "jobba" på, även om det tar tid så lär man sig något nytt varje gång!

Hon behöver tid att utvecklas den lilla, hon är ju ung!

Hoppas vi ses igen framöver!

//Gittan

2009-08-18 @ 09:46:18
URL: http://www.lyckoshellans.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0