Västanvik uppskjutet....


På grund av att jag rullade över min egna katt när ja skulle åka för typ en timme sen till mamma... Så nu är hon påkörd och ligger under en stuga så det är omöjligt att få fram henne... Stackars Astrid... Och det värsta är att det är jag själv som har gjort det, men det var ju bara en ren olyckshändelse... Vet inte hur illa därann hon är ännu.. Jag ska se om hon kommer fram självmant om ett tag, då får ja ringa vet och rådfråga om ja ska komma in med henne eller hur man ska göra...


:(


Uppdaterar ikväll...

Färd till Västanvik!

Idag blir det valpkurs igen med Olga uppe i Västanvik. Jag och Vilja tänkte åka ganska snart så vi får tillbringa en heldag hos mammsen :)


Idag ser jag ingen sol som skiner, men den kanske bara har gått i moln tillfälligt....



Nu ska jag sätta mig och fundera över vart vi ska åka i sommar, Per och jag. Vi måste ju liksom boka nånting... Det lutar väl åt Danmark... :)

Nu ska ni få se något roligt... :)




Vilja tyckte absolut att det gick att ligga precis där i korgen... Bara det att Astrid låg är först... Men inget stoppar en sheltie ;) Haha. Så Vilja traskade lugnt över Astrid och la sig på henne :)





Och Astrid tyckte det var jättemysigt så hon somnade där under och körde med tassarna i Viljas päls :)






Det är ju så sött så man smälter... :)

Vilka underbara dagar, eller hur??

Det är så fantastiskt väder ute så man blir sprudlande glad i hela kroppen :)

Idag är det dagen så min bror kommer flytta alla sina sker till Götet. Så sen är han helt borta från Östglta-träsket! Jag tycker faktsikt inte synd om honom :) Allt annat måste vara bättre än detta?? Eller???



Jag lurar på om man ska åla och lägga isg och steka lite idag igen.. Det är ju väder för det liksom.. :) Jag lovar, jag blir som en pepparkaka lagom till semestern om det ska fortsätta vara väder som nu!! :)




Jag orkar inte lägga ut några bilder nu. Måste ut :)
Ikväll ska alla tjejer på tjejkväll hos Malin med :) (Hon fixade föresten mina naglar så e blev superfina igår) :)

Inga pengar......



Jag hatar sista dagarna innan lön.. Inte ett öre finns kvar på kontot och det finns massa saker man vill göra... Jag MÅSTE verkligen försöka lära mig bli en spara...

Men visst är det så att man går upp till affären typ varje dag och köper småsaker hela tiden.. Jag tror det är på det sättet alla mina pengar försvinner.... Nej, från och med 1 Juli ska det skrivas ner varenda ynka litet kvitto.. Här måste börjas tänka ekonomiskt!!!!!!



Strålande väder idag med.. Det lutar åt att det blir sola idag kan ;) Och ikväll ska Per och jag gå på nostalgiafton i Vadstena.. Per tar det lugnt med huset idag.. Vilket jag tycker är underbart.. Får aldrig se honom längre.. Kommer hem sent och åker tidigt... :(  Men duktig är han!!



Jag är cykelsugen med...

Nej ha en fantastisk dag nära och kära!! Jag kanske tar några kort och lägger ut senare idag!

Valpkursen super i fantastiskt väder!

Blev en mycket bra del 2 av valpkursen!! Olga är en super"lärare" som är mycket lugn och snäll!! Vilja och Gullan skötte sig jättebra idag! De drog visserligen några repor var och sen fick de bada.. :) Vi fikade också efter kursen vid vattnet där det är så otroligt mysigt med bord och bänkar och en underbar utsikt!!!

Här kommer några kort från dagen! Jag har också tagit några kort på mina solroser jag fått av mamma som bara växer och växer!!



Vilja i Västanvik!




Vilja vid badplatsen. Underbar utsikt!!!!






Vilja och Gullan badar! Gullan älskar att bada och simmar massor, men Vilja vågar inte gå längre ut än till knähöjd :)






Vilja inne i mammas vardagsrum!






Så här utslagen är min sheltie just nu!





Pers och min uteplats vid lägenheten!






Mina solrosor och två andra små saker...






Solrosorna i den andra krukan!






Idag fortsätter valpkursen!

Idag blir det fortsatt valpkurs för Olga! Blir jätteroligt!


I helgen var jag som nämnt med på whippetrace-tävlingar i Norrköping. Mamma tävlade med sina hundar! Och vilka resultat hon fick :) Alla Mibisanare var toppen-duktiga!!! :) Synd att det inte är pengar inblandat i sånt där haha...



Imorgon får alla hålla tummarna för mig.. Ska på ett besök i Linköping som jag hoppas kommer gå som jag vill.... Annars vet jag inte vad jag tar mig till.... :(


Nu ska jag nog gå ut och känna på solen lite.. Synd bara att det blir molnigt hela tiden....

Midsommardagen med allt vad det innebär!



Igår var vi hos L och A hela eftermiddagen och kvällen. Vi fick sill och potatis, såklart. Sedan hade A gjort en fantastisk jordgubbstårta  som vi åt lite senare! Och kaffe förståss!! Mums.. Och så hade de godis och ostbågar med :) Åt som aldrig förr :)

Vilja fick sig också lite midsommarmat i form av skinka.. Och tydligen fick hon lite för mycket och lite för gott kanske för inatt vid två var jag uppe och torkade hundbajs i vardagsrummet........... :( Lilla tjejen... Hennes mage är inte gjord av stål direkt...



Nu sitter jag och väntar på mormor och morfar! Vi ska åka till Norrköping och titta på whippetrace. Mamma är där och tävlar med sina hundar inklusive en massa valpköpare till henne! Så vi ska stå och hålla tummarna för fullt!! :) Och Vilja ska få följa med som maskot :)

Midsommar imorgon....

Jag har inte känslan inne för att fira midsommar.. Inte på långa vägar... Nu sitter jag och tittar på Matrix och tuggar i mig chips... Något bättre skulle man ju kunna ha för sig?



Hoppas morgondagen blir bra.. Ska försöka få till lite feststämning...


Glad midsommar!!!

hallå, vad händer??



När jag gick kvällspromenaden med Vilja ikväll mötte vi ett gäng grabbar i 15-16 års åldern. De började prata med Vilja och så säger den ena killen; åååååh vad söt hund!!!!!! Alltså ärligt talat, är det inte JAG som borde få den komplimangen av en kille i den åldern??? :) Hahaha..



Idag har vi varit på valpkurs för Olga med! Det gick jättebra! Vilja kan ju ganska mycket redan nu. Men det är VÄLDIGT bra med fortsatta kontaktövningar!!!!!!!!!!!


Ikväll har pappa varit hos oss och fikat samt pratat en massa! Trevligt. Per har varit och grejat i verkstan en massa med sina många projekt............



Astrid och Vilja myser i solen på framsidan!




Vilja uppe i Västanvik på en brygga i Kagensviken... AJAJAJ vad örat har ställt sig opp.. Nu ska fixas en blandningen och sätta innanför örat så det börjar hänga igen!





Vilja igen med bättre öron!


Ny dag-nya möjligheter?


Idag ska jag sitta i telefon typ hela dagen.. Kommer bli massa samtal.. Usch.. Vilja ska få en promenad innan lunch tänkte jag och i eftermiddag blir det nog en promenad med pappa och vilja!


I helgen var vi och firade mormor som fyllde ** år :) Stort grattis till henne!!

Sen var det ju vätternrundan också.. Och det måste ha varit en hemsk runda för de stackarna...



Nu ska ja ta tag i dagen :)

Vätternrundan - Stackars människor....



Vi kan väl hoppas iaf att solen tittar fram framåt kvällen?? Annars blir det en hemsk runda för de stackars cyklisterna... Per och jag hade tänkt åka in och kolla lite ikväll, men regnar det såhär vet ja inte hur kul det känns... :(



Jag har vilket fall som helst tagit fram den näst sista kräft-lådan imorse! Så ikväll ska Per och jag mumsa på kräftor :) Egentligen skulle jag ju jobbat i helgen, men på grund av omständigheterna är jag ledig hela helgen. Men jag hade faktiskt väldigt gärna jobbat....




Nu sitter jag och väntar på samtal. Sen ska jag och Per till biltema en sväng tydligen.. Kan ju passa på att köpa bajspåsar till Vilja då med.. Ikväll ska Vilja badas och fönas :) Så hon är fin imorrn när min mormor fyller år :)


Omtumlande dag!

Idag känner jag mig riktigt omtumlad.. Det har varit en lång och tuff dag.. Jag kan tyvärr inte skriva vad det gäller på något sätt. Min mun är förseglad..









Nu ska jag iaf träffa pappa och prata av mig lite... Det känns som han får agera psykolog ikväll.. Men en STOR sten har iaf fallit från mitt hjärta redan nu och de som komma skall får man ta då :)


Ha en trevlig torsdagskväll :)

Jobbat hela dagen...

Får verkligen inte ut något av dessa dagar... Privat alltså... Jobbar 07.45-20.30..... Hela dagen borta.....




Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ surt just nu..


Här ska bäras ved!!



Ja nu ska ja snart bege mig till Västanvik och hjälpa mor min med att bära in massa ved! Sen kommer mormor och morfar upp med och ska hjälpa till! Och ikväll blir det möte med jobbet.... Känns tungt...

Mycket mer än så har ja inte att tillägga just nu :)

Idag har jag gjort en "mormor"!



Ja visst! Idag har jag gjort en mormor. Jag har städat hela sängarna :) Både Per och mitt täcke har fått sig en rejäl tvätt i tvättmaskinen, båda kuddarna är tvättade och luktar gott, sängen är snart renbäddad och allt jag har tvättat har hängt ute och torkat så det luktar underbart :)


Fast nu började det regna så nu var jag tvungen att ta in det sista täcket och torka det i torkskåpet!



Per och jag skulle åkt och ta en glass ikväll, men nu börjar det visst regna så det känns ju inte så superroligt längre.. Vi får väl se vad vi hittar på....

Jag har hört ryktas om att skattepengarna ska komma in snart.... Hoppas det, jag behöver ha nya sommardäck....

Kvällstidningarnas dags-rubriker.......


"Henke Larssons bror hittad död"



Jag fick en tankeställare. Och kände att jag ville dela med mig av den.


Om jag börjar här, hur många av Sveriges befolkning tror ni stannade upp en sekund idag när de läste dessa rubriker? Mina tankar: HUR tror ni att det känns att se dessa rubriker när man har förlorat kanske det allra käraste man har bara en kort kort tid innan hela Sveriges befolkning vet om det? Ja, visst.. Han är en superstor fotbollsspelare som är jätteduktig och som, såklart, alla tidingar måste skriva om så fort det händer något runt omkring honom. För det säljer. Men dra det ett steg längre. Tänk om det hade varit din allra närmsta livskamrat som hittats död.

Vart vill jag då komma? Jo, jag tänker såhär. Henrik Larsson som är en mycket aktiv fotbolls-spelare har förmodligen fullt upp jämt. Hur ofta tror ni en så aktiv fotbollsspelare kan prata med sina närmaste? Jag tror att det kan gå ett tag emellan samtalen ibland.. Och det är detta som jag vill poängtera. Hur "rädda" är vi om de vi älskar?

Jag vågar inte tänka på den dagen någon av de jag älskar kommer försvinna från jorde-livet. Tänk om jag ångrar att jag inte ringde den där dagen, eller att jag inte hälsade på så ofta jag egentligen velat?



En uppmaning:

Var rädda om de personer runt er som ni älskar. En vacker dag finns de inte längre, och den dagen tycker inte jag att man ska stå där och behöva ångra något man inte gjort!



Och dessutom tror inte jag det är så kul för Henke att läsa på alla tidningar att hans bror har dött. Dumma tidningar!!! Jag tycker synd om killen!







Nu ska jag äta varma mackor! :) Och jag är ledig i 2 hela dagar!!!!!!! :)

Tuff dag...



Ja det har varit en tuff dag..


Men nu till nåt skoj :)


Det har blivit några märkliga uttryck senaste dagarna... Som t.ex.

Per och jag skulle åka någonstans med Pers 540 (BMW).. Plötsligt försöker Per sladda i en kurva, men det blev ingen sladd.. Då säger han:

Naaeeej, han vill inte riktigt diffa den här lilla rackarn! 

;)


Igår var jag och Per på öltältet i Skänninge. Då kom det fram en killa med ett halvfullt glas cider.. Jag frågade honom om det var gott.. Han svarade lite halvfull och att hålla sig om magen:

Njaaaa, jag blir så väldigt bubblig i magen av cider!

Och alla runt honom flyttade sig tre meter bort haha...




Kanske bara sånt jag tycker är roligt, men det gör inget :) Jag skrattade båda gångerna så jag låg dubbelvikt :)



Ska jag gå ut och jogga lite nu kanske......

Astrid har gjort sig illa...



Lilla Astrid kom inspringandes i förmiddags... Efter en stund inne märkte jag att det var väldigt mycket blod överallt... Undersökte Vilja... Inga tecken på skada... Sedan Astrid... Och hon hade skurit upp sig väldigt mycket mellan två klor på ena baktassen.... Det bara forsade blod.. Jag har tvättat av det med massa vatten... Börjar det blöda igen måste jag kontakta veterinär direkt.. Men just nu är läget stabilt.....

Stackars lilla Astrid... Undrar vad hon har styrt med......




Jag har planterat ner massa solroser jag fått av mamma i krukor ute på uteplatsen! :) Och planterat några andra blommor samt hängt upp en ampel på framsidan.. Ser supermysigt ut vid vår lägenhet nu!!!! :)

Hmm, Per har inte lyckats så bra med fotograferingen....



Vet inte riktigt vad han styrde med igår... Få kort och suddiga.. :)

Pappa var med och kollade på avslutningen.. tack vare honom klarade vi några frågor på tipspromenaden med :)






Sprungit slalom precis.. Klarade vi galant :)






Sen var det tyvärr inte så många fler bra bilder..... :)


Så här söta är vi ihop :)

Vilja är nyduschad....... :)



VI VANN!!!!! ;)


Jippi!!!!!! Vilja ocg jag vann valpkursen!! Såklart ;) Nejdå, skämt och sido.. Vilja var fantastisk!! Full pott på varenda examens-övning :) Min lilla snuttis!!!! Så otrolgit duktig :)


Nu väntar vardagslydnadskurs och agilitykurs med grynet mitt :)


Jag orkar faktiskt inte lägga ut några bilder ikväll från valpkursens examen, det är väl okej om jag gör det imorgon?? :)

RSS 2.0