Rolig kväll igår!

Först var jag på julbord med pappa igår och det var supergott!! Massor härlig julmat serverades!!

Sen åkte jag hem och då hade Anders kommit till oss! Och sen dök även Viktor upp! Vi hade det jättetrevligt! Tog lite bilder från gårdagen!


Klicka på bilderna om ni vill ha dom i större format! :)


Viktor i soffan hemma!



Viktor och Anders i soffan!


´
Tar ju en del kort på mig själv med....



Samma här....



Kajsa och Astrid kollar på oss :)







Nu ska jag iväg på löshoppning med Qurre till Kenneth!

Hej!

Härligt gympass!

Åh vd det var skönt att träna idag!! Jag bara pressade ut aggressioner :D Haha, nejdå, men man behöver bli lite arg så man orkar med vikterna :) Och idag har jag ökat på några maskiner så de var hur tungt som helst för mig!! Men skönt!! :)




Jag älskar när mitt hår är ny-tvättat!!!  Det är så härligt att ta i och blir alldeles fluffigt!!

Jag har köpt en inpackning från Healing Hearcare som är typ dunderbra för mitt hår!! Men de kostar hur mkt som helst.. Ska börja med deras serie i schampo och balsam igen.. Hade det förut.. Det gör skillnad!!



Jag som hade så tunt hår ett tag.. hujedamig.. aldrig mer blondin !!!



På tal om utseende, Tala om att ögonen blir bleka och små om man inte har något smink på sig nu i vintertider! Är man solbränd blir det iaf lite bättre.... Men solarium det skippar nog jag.. Det är ju dumt att påtvinga cancer när det är så vanligt som det ändå är idag..... :( 





Tystnadsplikt!


Ja visst!



Tog sovmorgon idag.. Ska ta in jullådan snart så jag kan börja pynta lite..


Annars allt lugnt..


Blir nog gymmet en sväng sen!



Idol ikväll, Johan Palm ska åka ut!


Hej!

Bilder!



Ojojoj, vad degen jäser :)





Och så här smaskigt blev resultatet :)







Jag ska se om jag kan lura ut hur man klistrar in en film här... För då kommer ett litet klipp från löshoppningen i söndags!

Lussekatter och julkort!


Nu står degen och jäser för fullt i köket! Per kommer nog få nybakad lussekatt till efterrätt idag när han kommer hem vid lunch.. är jag inte FÖR snäll? :) Skönt att ha de gjort, sen borde de räcka över hela julen! Det luktar ju så underbart här hemma när man bakar!!

Och samtidigt har jag på Peter Jöbacks julskiva :) Kan det bli mer julstämning???


Nu har jag precis skrivit klart sista julkortet också! 20 stycken blev det totalt i år! Blir bara fler och fler för varje år som går tycker jag! Men det är bara roligt!


Igår köpte jag ytterligare en julklapp och på lördag ska Per och jag till Lkpg och storshoppa julklappar! Jag tror aldrig jag har varit såhär tidig förut med allt :) Är hur skönt som helst!



Ikväll ska Per och jag dricka glögg och äta pepparkakor och Lussebullar efter träningen! :)
Och innan dess ska jag och pappa åka och hämta min cykel som jag ska få i julklapp! Min blev ju stulen för några månader sen.. :( Men den jag ska få är superfin och mycket bättre än den gamla :)




Senare kommer bilder på mina Lussebullar!


Malin!!!



Vi ses ikväll :)





Hur seriös ska man vara?

TV-program 1:

Igår kväll kollade jag på ett tv-program som heter typ snygga och smärta med Erik och Mackan som går på tv 6..  Det här måste vara det absolust mest seriösa program som skapats! Jag menar, undersökningar om vem som har världens största penis, världens minsta penis, lämna spermatest (observera att Erik och Mackan då går in i var sitt rum med porrtidningar och sånt, gör det nödvändiga, för att sedan komma ut i tv med sin egen sperma och ge den till sjuksystrarna), undersökar erektions-kurva under en natt och massa annat. Detta är RIKTIGT bra tv..


Eller vad säger ni andra? Jag menar hur patetiskt och ointressant är det inte, egentligen??




Men men, jag kan inte rå för det.. Jag tycker ändå på nåt sätt att dom själva charmar rätt bra.. :)



TV-program 2:

Seriöst, jo visst igår var det visserligen ett barn med, men hur fånigt är det inte att vuxna människor ska försöka ta sig igenom ett hål i en vägg??? Tror dom har typ 20 sekunder på sig att komma på hur de ska ta sig igenom hålet, annars ramlar dom i en liten vattenpöl.. Hallå??


TV-program 3:

Ensam mamma söker?? Finns det inte bättre sätt att hitta "Den Rätta" på än genom ett tv-program?








Jag blir nästan rädd när jag tänker på hur mkt tid man slänger bort på att kolla på massa sjuka tv-program som egentligen inte betyder nånting!


Åh andra sidan, finns det nåt mysigare än att krypa ner i soffan med tända ljus överallt och en mysig filt (eventuellt också en mysig man) och gosa med chips framför tv:n en dyster höst/vinter kväll?? :)




Nu har jag blivit medtvingad ut i bilen en runda... Det är ju SNÖ ute...

SUCK!


Löshoppning!

Idag är det dax för löshoppning med Qurre hos Kenneth klockan 14,30.. Så snart ska jag bege mig ut till stallet för att borsta Qurre och göra iordning honom. :)

Sen ska jag skynda mig massor för jag ska ju spela badminton idag mellan 16-17 också.. Och jag lär inte vara från freberga förrän typ halv fyra.. Så får köra som en tok för att hinna :)


Per ska försöka slå ut bucklan i sin bil idag lite grann :)



SItter och planerar julklappsköp också.. Har gjort det nu på morgonen för det är skönt att ha en fingervisning om vad man ska köpa.. Jag tycker verkligen det är superkul med julklappar och sånt :)

Nu ska jag klä mig för stallet!

Grattis mamma!! + bilder på Astrid och Kajsa!

Nu ska mamma min få vovvebäbisar igen förstår ni! Och det är denna snygging nedan som ska bli en stolt valp-mamma framöver! Valparna beräknas komma lagom som julklapp till min mamma :) Och oss andra med såklart! (Sorry morsan, snodde bilden av dig......) Och min älskade morfar kommer nog ha fulla händer efter jul/nyår... Ojojoj, det är tur att han finns kan jag lova!!! Han och kära mormor ställer upp hur snällt som helst som hundvakt, promenadkompisar, "godistant", "fostrare" osv när min mor har fulla händer med annat! För det kan jag lova, har man 6 whippet-tjejor så har man fullt upp om dagarna :)

Så härmed utger jag ett stolt hederspris till mormor, morfar och mamma för att ni är så duktiga med alla whippisar och ett speciellt till mamma som är världens bästa uppfödar-mamma! :)


Ojoj, vad jag smörar :)



Viss är hon en riktig snygging Mibisan´s Miss Cherimoya???
(Gå in på mammas blogg för massa mer info och roliga blogginlägg www.mibisans.blogg.se)



Och så till lite bilder på Kajsa och Astrid:


Astrid ute för första gången i sitt liv igår.. Det var jättekallt!!!! Kajsa vaktar!



Kajsa sitter och håller koll på Astrid! Håller även lite i kopplet ;)



USCH matte vad det är kallt här ute.. Jag vill IN!!!



Det är MYCKET mysigare att sitta vid datorn med matte!! Helst i mattes knä :)
Stilstudie:



Nu ska jag gå och sova! Per är ute med en kompis.. Ja, ni kan kanske gissa vad han gör.. Om jag säger vinterbil, snöar, halt på vägarna och buskörning.... då kanske ni förstår vad det är han sysslar med... När ska pojken växa upp och bli en man? :)



Sov gott!

Nu har jag gjort sista uppgiften!

Nu har jag gjort sitsa uppgiften i skolan! Så nu är det bara att vänta på betyg i sista ämnet och sen kan jag glömma det här :) ÅÅÅÅÅÅÅÅH SÅ SKÖNT!!!!!



Det får nog bli tårta till helgen :)

Bildbeviset!

Japp, här kommer det som jag lovade!




Pers bil efter min lilla "påbackning"............

(Förlåt Per, men jag sitter och små-ler lite nu när jag ser det här....)  :)
Föresten vem var det som sa att Mercedes var såna där bra och hållbara bilar nu igen... En sån bil ska väl klara av en liten knuff i rumpa? ;)





Och så här ser resultatet på min bil ut :) Bara en liten skråma på den svarta listen bak och några små små repor under listen... :) Nissan måste vara väldans bra bilar det... :)








Nej nu ska jag inte vara för katig.... Är jag det kommer jag väl krocka på riktigt snart och det vill jag INTE!!


Har iaf lovat att betala Per färgen så han kan lacka över reporna som blev!





Idag har jag köpt färdiga delar till pepparkakshus med! Så det är bara att börja bygga, men jag väntar till första advent iaf tror jag! :)



Nu ska jag byta kläder och sen börja bege mig till stallet!


Ha det gott!

Backat på Pers bil!!


Jag är SÅ duktig!!!! Skulle åka och tvätta bilen förut.

Ja vad gör jag?


Ska vända bilen på uppfarten hemma i skänninge, och Pers bil står ivägen!! Så jo då, Sofie backar rätt in i Pers bil och märker den med världens största buckla på bakskärmen.. Det STÅR nästan "Det var Sofie" på den... Hur kan man vara så klumpig??


Jaja, nu har han o göra min karl ett tag framöver iaf.. Jag vet inte, men det kanske går o trycka ut den eller nåt..

Och om 1 månad kommer alla skratta åt mig för att jag backat in i hans bil.. Jag vet hur det är.. Som när jag körde av vägen, hur många retar mig inte för det idag tro? :)



Jaja.. Förlåt "sötnos"...

(Ps. Bildbevis kommer senare idag! Ds.)



Nu ska jag iaf åka iväg och tvätta bilen, sen ska jag åka o kolla på ny cykel.. Håll tummarna för mig så jag inte krockar..

1 skolarbete kvar!

Nu har jag endast 1 skolarbete kvar. Och det är ganska litet :) Sen är jag färdig med ALLT!!!!!! :) Så underbart skönt!!! Och så rekomenderar jag verkligen alla som går på gymnasiet nu att plugga STENHÅRT för när allt sen är över så känns det så skönt att ha de där bra betygen i handen och slippa läsa upp massor som jag fått göra!!!!


Vad ska jag göra idag då? Sticka på min halsduk lite kanske! Ikväll blir det gymmet! Imorrn ska jag och far tvätta min bil på förmiddagen. Han tycker den är supersmutsig... :)



Jag tänkte att jag strax skulle gå ut och gå en promenad, men det ser ut att blåsa en massa ute.. BURR!

Träninsgdax!


NU har jag äntligen fått fart på´träningen! Idag var jag på gymmet och skaffade gymkort plus att jag fick en genomgång av alla maskiner tillsammans med han som äger stället! Så nu finns det inga ursäkter :) Tur att jag börjat det ihop med en vän också så man får nån som "pushar" på en. Och dessutom ska en till börja där och det ska bli väldigt roligt :)


Idag har jag också jobbat halv två till halv åtta.



Nu ska jag kolla lite på ett skolarbete som skulle vart inlämnat förra veckan......... Men ska försöka få in det imorrn :)


Kram!


Härlig dag!


Vilken fin dag det är idag! :)

imorse var jag och Agneta "låtsas-svärmor" ute och gick en långpromenad (vi var ute i 70 minuter och gick) :) Det var superskönt och friskt!

I eftermiddag är det badminton 4-5 och sen ska jag iväg och tvätta min bil! Den är förskräckligt smutsig!

Nu har jag precis fött Per med lite jordgubbskräm och smörgås! :)



Är det inte märkligt hur högt en man kan snarka?? :) Haha..




Nu har en vän fått hem sin häst som kom igårkväll! Jag var ju med och tittade på den för några dagar sedan! Så nu önskar jag henne ALL LYCKA TILL med hästen och hoppas ni kommer få det hur kul som helst ihop :) Jag är inte det MINSTA avis :)


Dags att packa väskan för badminton!


Hej hej!

Bakat!

Idag har jag bakat mockarutor och saffranskaka!



MUMS! :)






Jobbat idag!

Idag har jag jobbat 7-16! De tvar skönt att få ha nåt att göra faktiskt :) Ikväll har Per köpt ingrediensert till mig så jag kan baka mockarutor imorgon förmiddag :) MUMS!


Igår var jag ute och red på Qurre! Gick jättebra! Pappa var med och agerade hjälpreda. Han höll i Qurre när jag red, hjälpte till att ta in hästarna och strödde deras boxar när jag hade mockat :)

Det är tur man har så snälla föräldrar som jag har :)



Imorgon ska jag tillbringa hela långa kvällen med pappa. Vi brukar inte umgås kvällstid utan de brukar alltid bara bli eftermiddagar eller dagtid.. Så det ska bli mysigt!

På lördag ska jag till Qurre och rida honom igen! Spännande :) Då blir det återigen lite trav, fast på hemmaplan för första gången!




Nu ska jag kolla lite på Kingdom of heaven! Den går på kanal 6 och jag tycker den är riktigt bra! Orlando Bloom är ju med i den också ;)

Nu har Zigge åkt hem med. Vi har ju varit kattvakt åt en av våra kattungar sen i söndags! Det har gått jättebra. Fast Astrid och han har bråkat lite grann, men inget alvarligt.



Hej!

Dags-schema!

Idag ser dagen ut så här;

Nu ska jag göra klart en redovisningsuppgift i sista ämnet! Sen ska jag vika tvätt!
Efter det käka lite snabbt. Sen jobbar jag 12,30-17,30.

Sen ska Per och jag nog åka o simma efter det!


Så det är fullt schema idag!


Ha det bra!

Bild på Qurre och mig!

Här kommer den utlovade bilden på Qurre och mig från träningen i lördags!











Ser inte mycket ut för världen än men huvudsaken är att jag sitter kvar :) Och hästen är inte så liten som den ser ut, jag är 1,76cm och hästen är 1,60cm.

Nu ska jag plugga lite!

Travat första gången på unghästen!


Idag har jag varit och ridit för Kenneth första gången med unghästen! Vilken människa han är den där Kenneth alltså! Han har en sådan otrolig fin hand med Unghästar så det är helt otroligt!


Kenneth tyckte vi var redo för en trav idag iaf! Och det gick hur bra som helst! Qurre skötte sig exemplariskt! Lite temperament och lite bus, men bara positivt sa Kenneth! Kenneth tyckte det var en otroligt fin häst som är mycket klok och hade ett perfekt temperament. Lite "go" men ändå ingen "avkastare"!


Det tyckte matte Hanna var trevligt att höra! :)


Och sen sa Kenneth en sak som jag tyclte var roligt! "Det här är en riktig hopphäst!"  (Perfekt för min smak) :)


Återkommer med bildbevis då det inte funkar att ladda upp bilder nu!




Idol igår. Lars åkte ur. SYND!! Anna skulle åkt ur.. Eller Johan...




Per har lagat ugnspannkaka till oss nu (jag är chockad!!!) så vi ska väl provsmaka det straxt och de om går att äta :)


IDOL 2008

JAG KAN INTE RÅ FÖR DET!!!!


Lars är väl bara hur bra som helst??? Och Alice, och Robin, och Robin, och KEVIN??? Ååååh!!!


Och är inte Andreas i juryn bara hur snygg som helst??



Vem åker då ut ikväll?

Enligt mig ska Johan Palm eller Anna åka ut ikväll då jag tycker att de gjorde sämst ifrån sig idag (fast ändå väldigt duktiga!!!)

Men det kommer bli svårt idag att förutspå vem som åker!


PUSS

Det ska bli finare i hemmet!


Igår handlade Per och jag nya sänglakan! Vi hittade också en jättefin stor filt! Varm och mysig nu i höstrusket!! Idag ska jag in till Mjöbly straxt och köpa lite nya gardiner till sovrummet och köket om jag kan hitta något. Sedan ska vi köpa ett nytt sängöverkast och nya myskuddar att lägga på sängöverkastet! Det kommer bli så fint så fint :)


Nu har jag även börjat fundera på julklappar! Jag älskar verkligen julen! Tycker det är supermysigt med alla ljus, små tomtar, pepparkakshus och doften av nykokt skinka!! :)


I eftermiddag ska jag sy upp lite gardiner som har hängt i backen ända sen vi flyttade in i lägenheten!


Hoppas ni får en härlig dag!

Bilder från Göteborg!!

Det har strulat lite med att ladda upp bilder, men nu har jag lyckats ladda upp några..



Här är vi påväg till Nordstan för lite shopping. Mycket härligt väder och en vacker stad!!




Per har hittat "The ring"-brunnen..




Härlig bild på kanalen som rinner genom Göteborg.






Inne på universeum ville Per prova på livet som astronaut.





Jag tog chansen att testa då med!





En bild innan vi skulle ut i fredags kväll!





Och en bild innan vi skulle käka pizza i lördags kväll!





Per ville absolut testa köra långtradare inne på univereum. :)


Hemma från Göteborg!

Åh vilken härlig helg vi har haft, Per och jag!

I fredags när vi kom ner inledde vi helgen med ett varv på det stora shoppingcentret "Nordstan". Sen gick vi tillbaka till hotellet och bytte om för att sedan bege oss till jacuzzin! Satt i jacuzzin ett bra tag och gick sen till rummet och gjorde oss ordning för kvällen! Begav oss efter det till avenyyyyyyyyn (som Per och de flesta Göteborgare säger?) och åt på italiensk restaurang. Det var gott, dock enormt starkt! (Bör tilläggas att jag som inte är så van vid stark mat ägnade en del tid dagen efter att gå på damernas rum...........)

I lördags shoppade vi och kollade runt på stan. Eftermiddagen tillbringade vi på universeum! Häftigt! Dock hade jag vissa problem med en hiss inne på universeum och avståndet till backen efter att ha traskat upp för alla trappor (då jag envisades med att absolut inte ta hissen......) Jo, jag har visst höjdskräck...

Igår kväll åt vi pizza och badade jacuzzi. Satt sedan på hotellets bar och hade en trevlig kväll!

Idag har vi shoppat lite till (hrm, kanske bara jag då... men ändå...). :)


På vägen hem stannade vi till i Borås och åt på Mc-Donalds..



Och när vi kom till Gränna höll Per på att köra in i JORDENS bilkö. Japp! Vi har suttit i bilkö mellan gränna och nästan ända till Ödeshög i 2 TIMMAR!!!!!!! På grund av att vägverket byter mitträcke under en typ 3-5km lång vägsträcka närmre Ödeshög.. Jag menar, VAD TÄNKER VÄGVERKET MED??????

Det var fullständig kaos.. Hur många bilar som helst kokade, folk körde i väggrenen, min kära sambo fick NÄSTAN ett enormt stort utbrott, långtradare höll på att avgasa ihjäl oss mm, mm.....


Jaja, vi svängde av ner på gamla e4:an efter två timmar iaf... Och Per ringde polisen och skällde lite.. Så vi överlevde ju iaf..


Bilder i massor kommer imorrn kväll (jag jobbar till 19,30)!

Nu ska vi ta en liten promenad.. Sen ska vi se på sällskapsresan!



Godnatt!

RSS 2.0