Midsommar imorgon....

Jag har inte känslan inne för att fira midsommar.. Inte på långa vägar... Nu sitter jag och tittar på Matrix och tuggar i mig chips... Något bättre skulle man ju kunna ha för sig?



Hoppas morgondagen blir bra.. Ska försöka få till lite feststämning...


Glad midsommar!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu får Du gaska upp dig lite gumman!!!

Det är bara midsommar en gång om året vetja!

Verkar som att många kommer hjälpa till med vad som behövs i huset, och jag kommer också gärna över någon dag om det passar med tiderna för Er!

Mina vovvar kan ju hänga med i bilen, och jag är ju stark som en oxe när det gäller att ta i!!!!

Det vet du ju gumman! Keep smiling vetja! Snart är allt elände över och en ljus framtid öppnar upp sig. Just nu har ni en tröskel som ni hela tiden "snavar på", men med god hjälp från nära och kära så är tröskeln snart övervunnen och allt blir bra igen! Gäller både hus och jobb gumman!

Kramis! Jag finns här när Ni behöver, och jag kan komma över någon(några) dagar i nästa vecka om Ni vill! Sen har vi ju valpkursen på måndag vetja! Kramis Mamma och vovvarna!

Håll nu tummarna för Mibisanarna på Midsommardagen och det vore jättekul om Du hänger med Mormor och Morfar in en sväng och kollar! Vilja är jättevälkommen att hänga med förstås - självklart!

Kramis Mamma

(Själv åker jag i morgon bitti till Norrköping, då vi har lite 30-årsjubileum som vi ska fira med alla som kommer redan i morgon till Norrköping. Har gjort världens töntigaste tipspromenad - jag lovar HaHa.

2009-06-19 @ 00:15:40
URL: http://mibisans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0